Logo Koninklijke Harmoniekapel Delft

Klimmen met Jong KHD

gepubliceerd op 13 juni 2024

Jong KHD maakt natuurlijk heel graag muziek met elkaar. Maar soms is het ook goed om ons instrument thuis te laten en een andere toffe activiteit met het orkest te ondernemen. Daar staan we dan! Met Jong KHD klaar om de bomen te gaan beklimmen van Funforest in het Kralingse Bos. Na goed gezekerd te zijn kregen we allemaal uitleg over hoe we onze weg moesten zien te vinden over wankelende boomstammen, zwierende touwen en zelfs een kano tussen de bomen!

We vliegen ziplinend tussen de bomen en balanceren op losse planken op grote hoogte. De "witte helmen" zijn voor onze jongste muzikanten. Zij trotseren een aantal super leuke routes. Onze jeugd draait hun hand er niet voor om en raast van van obstakel naar obstakel.

De stoere dames met de zwarte helmen wagen zich direct aan de moeilijkste routes van het bos. Klauterend langs autobanden, een kano en ook een tunnel waar je doorheen moest kruipen!

Na 2,5 uur klimmen hebben we wel een opfrisser verdiend. Op een grote picknick bank genieten we van zelfgemaakte muffins, heerlijk koud drinken en allerlei bijzondere koekjes en snoepjes uit Japan!

Als afsluiting van de actieve middag doen we nog een brainstorm sessie. Met als doel om leuke ideeën te verzamelen voor concert locaties, nieuwe muziekstukken en wat onze muzikanten graag zouden willen leren in het komende jaar bij Jong KHD. Er zijn genoeg ideeën dus houd Jong KHD vooral in de gaten de komende tijd!

Vorig nieuwsbericht
Lintje voor Carel!
Contact

Hopstraat 45
2611 TB Delft

info@harmoniedelft.nl

Privacy beleid

Gratis de KHD sponsoren!

Social Media

@harmoniedelft


Repetities

Jong KHD
Woensdag 18.30-19.30 uur
Kapel
Woensdag 20.00-22.15 uur
Kleine Harmonie
Donderdag 20.00-22.00 uur

Stanislascollege
Krakeelpolderweg 1
2613 NV Delft