Games in Concert Kaartverkoop

gepubliceerd op 01 maart 2022

De kaartverkoop van Game in Concert is gestart!

Het zal geen normaal concert worden dat je van ons bent gewend, maar het concert zit vol quizzen en spellen die jij wellicht op het podium mag spelen. Het concert wordt namelijk een grote spelshow waar jij als publiek mag gamen op de klanken van de Kleine Harmonie.

Let op bij de koop van je kaarten, alleen als je in de zaal zit kun je uitgekozen worden om op het podium de spellen te spelen. Op het balkon kun je alleen meedoen met de spellen op je mobiele telefoon.

Dit evenement op 14 mei wil je niet missen dus koop snel je kaartjes via de site van Theater de Veste.

Locatie

Stanislascollege
Krakeelpolderweg 1
2613 NV Delft

Repetities

Jong KHD
Woensdag 18.30-19.30 uur
Kapel
Woensdag 20.00-22.15 uur
Kleine Harmonie
Donderdag 20.00-22.00 uur