Logo Koninklijke Harmoniekapel Delft

Afscheid van het spoorviaduct

gepubliceerd op 23 februari 2015

Dagelijks denderden talloze treinen over het viaduct van Delft. In de laatste week van februari zijn de treinen, na een jarenlange bouwperiode, verhuisd naar de tunnel. Op 24, 25 en 26 februari vond een theatervoorstelling naast de viaduct plaats. De KHD zorgde voor een waardige afsluiting als slotact van de voorstelling bij het oude station.

In een ruim opgezette locatietheatervoorstelling werden de verhalen verteld van bewoners over het leven naast de spoorlijn. Tijdens de voorstelling wandelden de toeschouwers in groepen langs het viaduct naar tien locaties, vanaf Molen de Roos naar het monumentale station. De bezoekers zagen hierbij herinneringen aan bloemenwinkel Koos de Roos of dansschool Wesseling. Honderden acteurs, zangers en muzikanten uit Delft werken hieraan mee, waaronder ook de KHD!


In de rol van trein

De KHD als trein, zie je het al voor je? Tijdens de voorstelling beeldden ongeveer 20 muzikanten van de KHD een trein uit. Met geluiden die we normaal niet uit onze instrumenten haalden, vervoerden we Koningin Juliana naar het station van Delft. Honderden mensen hebben op deze manier afscheid genomen van het spoorviaduct.

Volgend nieuwsbericht
Wij stellen voor: Erik Janssen!
Contact

Hopstraat 45
2611 TB Delft

06-24847582
info@harmoniedelft.nl

Privacy beleid

Gratis de KHD sponsoren!

Social Media

@harmoniedelft


Repetities

Jong KHD
Woensdag 18.30-19.30 uur
Kapel
Woensdag 20.00-22.15 uur
Kleine Harmonie
Donderdag 20.00-22.00 uur

Stanislascollege
Krakeelpolderweg 1
2613 NV Delft