Logo Koninklijke Harmoniekapel Delft

Jong KHD gaat van start!

24 augustus 2022

Koninklijke Harmoniekapel Delft krijgt een jeugdharmonieorkest: Jong KHD. En 24 augustus blazen de eerste jeugdige muzikanten hun eerste noten 🎶. Samen met onze kersverse dirigent Jarmo hebben wij er in ieder geval super veel zin in.

We hebben al een mooie selectie van muzikanten op verschillende instrumenten, zoals klarinetten, fluiten, hobo's, trompetten en een euphonium! Er is zeker nog plek voor meer muzikanten, dus speel jij een instrument, kom dan gerust een keer meespelen! Zo kun je ervaren hoe het is om in ons orkest te spelen. Vind je het leuk, dan kun je lid worden van onze vereniging.

Hier beneden schrijf je vrijblijvend in om een aantal repetities mee te spelen:

Alle informatie over Jong KHD vindt je op de special orkest pagina. Tot snel!

Contact

Hopstraat 45
2611 TB Delft

info@harmoniedelft.nl

Privacy beleid

Gratis de KHD sponsoren!

Social Media

@harmoniedelft


Repetities

Jong KHD
Woensdag 18.30-19.30 uur
Kapel
Woensdag 20.00-22.15 uur
Kleine Harmonie
Donderdag 20.00-22.00 uur

Stanislascollege
Krakeelpolderweg 1
2613 NV Delft