Logo Koninklijke Harmoniekapel Delft

Delftse Donderslag bij Heldere Hemel - Wijkfinale

18 juni 2022

Wijkfinale – een muzikale middag voor het hele gezin!

In mei en juni vindt er een mooi project plaats in de wijken Buitenhof en Voorhof. In samenwerking met het muzikale cabaret duo Maartje & Kine en Cultuurhuis Delft is er een wijklied geschreven over deze wijken. Tijdens een aantal workshops is dit wijklied ingestudeerd door muzikanten van de Koninklijke Harmoniekapel Delft, bewoners uit de wijken, muzikanten van de Open Studio, rappers van “015 on the Beat” en Maartje & Kine. Tijdens de wijkfinale op zaterdagmiddag 18 juni wordt het wijklied voor het eerst ten gehore gebracht. Maar er is meer!

Op zaterdagmiddag 18 juni is het namelijk feest in de wijk! Op het grasveld bij Kopie Koffie (op de hoek van de Chopinlaan/Buitenhofdreef) vindt er een muzikale middag voor het hele gezin plaats. Hier worden de wijkliederen voor het eerst ten gehore gebracht, maar ook spelen de Kleine Harmonie en Kapel een eigen programma. Ook Maartje & Kine zijn daar natuurlijk bij. Daarnaast is er ruimte voor een Open Podium en laten de theatergroepen van The Culture zich zien. Heb je interesse in een plekje op het Open Podium? Neem dan contact op met Suzanne via suzanne@cultuurhuisdelft.nl. Daarnaast zijn er ook activiteiten voor kinderen, zoals een springkussen.

Dagprogramma Wijkfinale:

  • 13:00-13:45 - Kleine Harmonie met spetterende opening
  • 13.50-14:05 - Theatergroep The Culture – After School
  • 14:15-14.45 - Theatergroep The Culture
  • 14:50-15:05 - Wijklied, met rappers en Kapel
  • 15:10-16:00 - Maartje & Kine met de Kapel
  • 16:15-17:15 - Open Podium

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurhuis Delft, Stichting Delfts Peil, Gemeente Delft, Theater de Veste, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds 1818 en VSB Fonds.

Contact

Hopstraat 45
2611 TB Delft

info@harmoniedelft.nl

Privacy beleid

Gratis de KHD sponsoren!

Social Media

@harmoniedelft


Repetities

Jong KHD
Woensdag 18.30-19.30 uur
Kapel
Woensdag 20.00-22.15 uur
Kleine Harmonie
Donderdag 20.00-22.00 uur

Stanislascollege
Krakeelpolderweg 1
2613 NV Delft